Kozmetički tretmani čišćenja kože lica i leđa

Svatko od nas može samostalno svojoj koži lica pružiti čišćenje, piling, hidrataciju i zaštitu, ali dubinski ju pročistiti može samo stručan tretman medicinske kozmetičarke. Klasični tretman lica osnova je za njegovan i lijep izgled kože. Sastoji se od dobrog pilinga kojim se odstranjuju površinske odumrle stanice, parenja lica kako bi se koža omekšala i otvorile pore, ekpresije, maske i masaže.

Kod masne kože sklonoj aknama tretman se preporučuje jedanput mjesečno i uz preporučenu dermatološku terapiju uspjeh neće izostati. U tretmanima akne primjenjujemo i pilinge s glikolnom kiselinom. Ovi tretmani nisu bolni i neugodni, pa nam se obratite s povjerenjem.

Profesionalni anti-age tretmani

U kojima se primjenjuje visoka koncentracija aktivnih sastojaka s dugotrajnim djelovanjem na kožu koji popravljaju oštećenja u koži nastala godinama. Od aktivnih sastojaka koristimo vitamin C koji ima snažno djelovanje na stvaranje novog kolagena u koži i sibirski ginseng koji revitalizira i obnavlja kožu dubinski.

Anti-age tretmani u kojima se primjenjuje visoka koncentracija aktivnih sastojaka s dugotrajnim djelovanjem na kožu koji popravljaju oštećenja u koži nastala godinama. Od aktivnih sastojaka koristimo retinol, aminokiseline, peptide,neurotransmitere i hijaluron koji revitaliziraju, korigiraju pigmentacije, te dubinski  hidratiziraju i obnavljaju kožu.