Specijalist dermatologije i venerologije
mr. Klaudija Šebetić, dr. med.

Dermatolog sam s velikim iskustvom u dermatoskopiji i liječenju tumora kože.

Diplomirala sam na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1991. Nakon obavljenog pripravničkog staža počinjem raditi u OB Bjelovar. Specijalizaciju iz dermatovenerologije završila sam u Klinici za kožne i spolne bolesti KBC Zagreb-Šalata 1998. godine.

Završila sam stručni poslijediplomski studij iz dermatovenerologije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a 2003. godine obranila stručni magistarski rad. 2004. godine počinjem raditi u KBC Sestre milosrdnice u Klinici za kožne i spolne bolesti - gdje stječem veliko iskustvo iz dermatološke onkologije u Referalnom centru za melanom.

Na Medicinskom fakultetu u Grazu 2007. godine završila sam Međunarodni tečaj iz dermatoskopije u kojem sam educirana za pregled pigmentnih promjena kože dermatoskopom. Dugogodišnje iskustvo u flebologiji upotunjujem radom u Referalnom centru za kronične rane KBC Sestre milosrdnice. Nakon završenog Poslijediplomskom studija iz ultrazvuka i Color Dopplera krvnih žila na Medicinskom fakultetu bavim se i dijagnostikom venskih bolesti.

2010. godine sa suprugom otvaram Polikliniku Šebetić čiji sam stalni zaposlenik od 2011. godine.

Članica sam Hrvatskog dermatovenerološkog društva(HDD), Europske akademije za dermatovenerologiju (EADV), Međunarodnog dermatoskopskog društva (IDS). Licencirana sam od strane Hrvatske liječničke komore.

Specijalist internist, Subspecijalist kardiolog
Dražen Šebetić, dr. med.

Kardiolog sam s velikim iskustvom u području kliničke kardiologije i kardiovaskularne dijagnostike osobito u području ultrazvuka srca (ehokardiografije).

Iza mene je preko 5000 učinjenih ehokardiografskih pregleda u uvjetima kliničke bolnice na najsloženijim ehokardiografskim slučajevima osobito u području srčanih zalistaka, također svoje bogato kliničko iskustvo upotpunjeno je desetgodišnjim radom u području invazivne i intervencijske kardiologije u kateterizacijskom laboratoriju Kliničke bolnice Dubrava s preko 2000 intervencijskih i invazivnih terapijskih ili dijagnostičkih postupaka (koronarografija, stentovi, kateterizacija srca).

Uz dijagnostičke metode pratio sam i liječio brojne bolesnike s najtežim oblicima bolesti srca i krvnih žila. Uz kardiovaskularnu dijagnostiku poseban interes imam za područje preventivne kardiologije - otkrivanje, liječenje i uklanjanjem faktora rizika za nastanak bolesti srca i krvnih žila kao i za područje kardiologije sporta.

Diplomirao sam na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1992. godine, specijalizaciju iz Interne medicine položio sam 1998. na Klinici za unutarnje bolesti KlIničkog bolničkog centra Zagreb-Rebro, poslijediplomski tečaj iz ehokardiografije završio sam 2000. godine u kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, a subspecijalizaciju iz kardiologije položio sam 2006. godine u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Licenciran sam od Hrvatske liječničke komore za samostalan rad kao specijalist internist i subspecijalist kardiolog.

Član sam hrvatskih i europskih udruženja (Europsko kardiološko društvo, Europsko drušvo za kardiovaskularnu prevenciju i rehabilitaciju, Hrvatsko kardiološko društvo, Europsko društvo za ehokardiografiju, Hrvatsko katoličko liječničko društvo).

Naš stalni tim i stručni suradnici

Naš stalni  tim: 

  • dr. Dražen Šebetić,
  • mr. Klaudija Šebetić,
  • Antonija Halilović med. sestra,
  • Antonija Kelčec med. kozmetičar,
  • Marijana  Orlić med. sestra
  • Ana Marija Jezerinac, med. kozmetičar


Naši stručni suradnici:

  • Ordinacija za internistički ultrazvuk dr.sci.Igor Čikara dr.med.
  • dr.med. Nikša Bušić spec. Internist.subspec. kardiolog