Specijalist dermatologije i venerologije
mr. Klaudija Šebetić, dr. med.

Dermatolog sam s velikim iskustvom u dermatoskopiji i liječenju tumora kože.

Diplomirala sam na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1991. Nakon obavljenog pripravničkog staža počinjem raditi u OB Bjelovar. Specijalizaciju iz dermatovenerologije završila sam u Klinici za kožne i spolne bolesti KBC Zagreb-Šalata 1998. godine.

Završila sam stručni poslijediplomski studij iz dermatovenerologije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a 2003. godine obranila stručni magistarski rad. 2004. godine počinjem raditi u KBC Sestre milosrdnice u Klinici za kožne i spolne bolesti - gdje stječem veliko iskustvo iz dermatološke onkologije u Referalnom centru za melanom.

Na Medicinskom fakultetu u Grazu 2007. godine završila sam Međunarodni tečaj iz dermatoskopije u kojem sam educirana za pregled pigmentnih promjena kože dermatoskopom. Dugogodišnje iskustvo u flebologiji upotunjujem radom u Referalnom centru za kronične rane KBC Sestre milosrdnice. Nakon završenog Poslijediplomskom studija iz ultrazvuka i Color Dopplera krvnih žila na Medicinskom fakultetu bavim se i dijagnostikom venskih bolesti.

2010. godine sa suprugom otvaram Polikliniku Šebetić čiji sam stalni zaposlenik od 2011. godine.

Članica sam hrvatskih i međunarodnih udruženja (Hrvatsko dermatovenerološko društvo, Međunarodno dermatoskopsko društvo, Hrvatsko katoličko liječničko društvo) i licencirana sam od strane Hrvatske liječničke komore.

Redovito sudjelujem na tečajevima trajne edukacije, prisustvujem na kongresima iz struke i usavršavam se kroz različite tečajeve i radionice.

Specijalist internist, Subspecijalist kardiolog
Dražen Šebetić, dr. med.

Kardiolog sam s velikim iskustvom u području kliničke kardiologije i kardiovaskularne dijagnostike osobito u području ultrazvuka srca (ehokardiografije).

Iza mene je preko 5000 učinjenih ehokardiografskih pregleda u uvjetima kliničke bolnice na najsloženijim ehokardiografskim slučajevima osobito u području srčanih zalistaka, također svoje bogato kliničko iskustvo upotpunjeno je desetgodišnjim radom u području invazivne i intervencijske kardiologije u kateterizacijskom laboratoriju Kliničke bolnice Dubrava s preko 2000 intervencijskih i invazivnih terapijskih ili dijagnostičkih postupaka (koronarografija, stentovi, kateterizacija srca).

Uz dijagnostičke metode pratio sam i liječio brojne bolesnike s najtežim oblicima bolesti srca i krvnih žila. Uz kardiovaskularnu dijagnostiku poseban interes imam za područje preventivne kardiologije - otkrivanje, liječenje i uklanjanjem faktora rizika za nastanak bolesti srca i krvnih žila kao i za područje kardiologije sporta.

Diplomirao sam na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1992. godine, specijalizaciju iz Interne medicine položio sam 1998. na Klinici za unutarnje bolesti KlIničkog bolničkog centra Zagreb-Rebro, poslijediplomski tečaj iz ehokardiografije završio sam 2000. godine u kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, a subspecijalizaciju iz kardiologije položio sam 2006. godine u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Licenciran sam od Hrvatske liječničke komore za samostalan rad kao specijalist internist i subspecijalist kardiolog.

Član sam hrvatskih i europskih udruženja (Europsko kardiološko društvo, Europsko drušvo za kardiovaskularnu prevenciju i rehabilitaciju, Hrvatsko kardiološko društvo, Europsko društvo za ehokardiografiju, Hrvatsko katoličko liječničko društvo).

Naš stalni tim i stručni suradnici

Naš stalni  tim: 

  • dr. Dražen Šebetić,
  • mr. Klaudija Šebetić,
  • Antonija Halilović med. sestra,
  • Antonija Kelčec med. kozmetičar,
  • Marijana  Orlić med. sestra.


Naši stručni suradnici:

  • Ordinacija za internistički ultrazvuk dr.sci.Igor Čikara dr.med.
  • dr.med. Ivana Čulav Košćak,spec.dermatologije i venerologije