mr. Klaudija Šebetić, dr. med.

Specijalist dermatologije i venerologije
mr. Klaudija Šebetić, dr. med.

Dermatolog sam s velikim iskustvom u dermatoskopiji i liječenju tumora kože.

Diplomirala sam na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1991. Nakon obavljenog pripravničkog staža počinjem raditi u OB Bjelovar. Specijalizaciju iz dermatovenerologije završila sam u Klinici za kožne i spolne bolesti KBC Zagreb-Šalata 1998. godine.

Završila sam stručni poslijediplomski studij iz dermatovenerologije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a 2003. godine obranila stručni magistarski rad. 2004. godine počinjem raditi u KBC Sestre milosrdnice u Klinici za kožne i spolne bolesti - gdje stječem veliko iskustvo iz dermatološke onkologije u Referalnom centru za melanom.

Na Medicinskom fakultetu u Grazu 2007. godine završila sam Međunarodni tečaj iz dermatoskopije u kojem sam educirana za pregled pigmentnih promjena kože dermatoskopom. Dugogodišnje iskustvo u flebologiji upotunjujem radom u Referalnom centru za kronične rane KBC Sestre milosrdnice. Nakon završenog Poslijediplomskom studija iz ultrazvuka i Color Dopplera krvnih žila na Medicinskom fakultetu bavim se i dijagnostikom venskih bolesti.

2010. godine sa suprugom otvaram Polikliniku Šebetić čiji sam stalni zaposlenik od 2011. godine.

Članica sam hrvatskih i međunarodnih udruženja (Hrvatsko dermatovenerološko društvo, Međunarodno dermatoskopsko društvo, Hrvatsko katoličko liječničko društvo) i licencirana sam od strane Hrvatske liječničke komore.

Redovito sudjelujem na tečajevima trajne edukacije, prisustvujem na kongresima iz struke i usavršavam se kroz različite tečajeve i radionice.