mr. Klaudija Šebetić, dr. med.

Specijalist dermatologije i venerologije
mr. Klaudija Šebetić, dr. med.

dermatolog u zagrebu

Dermatolog sam s velikim iskustvom u dermatoskopiji i liječenju tumora kože.

Diplomirala sam na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1991. Nakon obavljenog pripravničkog staža počinjem raditi u OB Bjelovar. Specijalizaciju iz dermatovenerologije završila sam u Klinici za kožne i spolne bolesti KBC Zagreb-Šalata 1998. godine.

Završila sam stručni poslijediplomski studij iz dermatovenerologije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a 2003. godine obranila stručni magistarski rad. 2004. godine počinjem raditi u KBC Sestre milosrdnice u Klinici za kožne i spolne bolesti - gdje stječem veliko iskustvo iz dermatološke onkologije u Referalnom centru za melanom.

Na Medicinskom fakultetu u Grazu 2007. godine završila sam Međunarodni tečaj iz dermatoskopije u kojem sam educirana za pregled pigmentnih promjena kože dermatoskopom. Dugogodišnje iskustvo u flebologiji upotunjujem radom u Referalnom centru za kronične rane KBC Sestre milosrdnice. Nakon završenog Poslijediplomskom studija iz ultrazvuka i Color Dopplera krvnih žila na Medicinskom fakultetu bavim se i dijagnostikom venskih bolesti.

2010. godine sa suprugom otvaram Polikliniku Šebetić čiji sam stalni zaposlenik od 2011. godine.

Članica sam Hrvatskog dermatovenerološkog društva(HDD), Europske akademije za dermatovenerologiju (EADV), Međunarodnog dermatoskopskog društva (IDS). Licencirana sam od strane Hrvatske liječničke komore.