Acne Hacker therapy MD

Novi tretman  za kožu sklonu aknama u pubertetu i odrasloj dobi  temeljen na ljekovitoj biljci  Noni koja regulira mikrobion kože, smanjuje veličinu pora i  lučenje sebuma.
Glavno je djelovanje na mikrobion kože koji se želi očuvati i ojačati aktivnom tvari  Quopra Noni PRCF koji blokira  tkz.komunikacijski sustav između bakterija zvanog Quorum Sensing  i signale (Quormones)   izbjegavajući njihovu organizaciju u virulentne oblike biofilma.

QUORA NONI PRCF je koncentrirani metabolit  iz Nonija koji je bogat molekulima osjetljivim na kvorum (Anti-Quormones), blokira komunikacijske signale mikrobioma time da  se izbjegne stvaranje biofilma i razvoj virulencije. Ne sadrži antibiotike, ima  bakteriostatsko djelovanje  uz održavanje ravnoteže normalnog mikrobioma kože.

Medicinski tretmani u odrasloj koži s aknama

Muče vas akne u odrasloj dobi - uz dermatološku konzultaciju vršimo niz različitih pilinga kože, terapijskih maski i tretmana.

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je mehanički postupak  kojim se pomoću dijamantne glave s dodatkom vakuma  uklanja površni sloj epidermisa kako bi se dobio svježiji i svjetliji izgled kože, korigirali ožiljci nakon akne, pigmentacijske mrlje, fine bore, hrapava koža i koža oštećena suncem. 

Mikrodermoabrazija  je ugodan i potpuno bezbolan postupak, bez iritacija i osjećaja bilo kakve nelagode. Može se raditi kroz cijelu godinu kao zaseban tretman ili dodatak nekom od tretmana.U ljetnim mjesecima treba paziti na izlaganje suncu par dana nakon tretmana uz  obavezno nanošenje krema s visokim zaštitnim faktorom.

U poliklinici Šebetić preporučujemo je raditi i kao tretman njege lica ili kako tretman “održavanja” nakon odgovarajućeg liječenja i terapije. Preporučujemo ju i ženama i muškarcima nekoliko puta godišnje, jednom tjedno u trajanju od pet tjedana, a nakon toga jednom mjesečno i po potrebi, čemu je rezultat jako osvježena koža  i lijepa koža.

Indikacije:
- nečista koža
- atrofična koža
- sitne bore
- površinske hiperpigmentacije
- plići ožiljci nakon akne

Kontraindikacije:
- nedijagnosticirana oštećenja kože
- herpes
- upalni procesi na koži
- rozacea
- dijabetes